Mummun omat jutut

   
 

Albumi

 

Vanha albumi

 

Mian albumi

 

 

6.7.2020

Niinhän siinä kävi, että mies patisti soittamaan lauantaipäivänä lääkärille, joka antoi lähetteen Hyvinkään päivystykseen. Eipä ollutkaan turha käynti - röngenissä todettiin sääriluun alaosassa murtuma.

 

Vaati lehmän hermoja tuo viiden tunnin operaatio. Oman haasteensa asettaa vielä tuo koronakin, kun päivystykseen tultaessa on heti laitettava maski kasavoilleen ja pidettävä sitä tietenkin koko ajan. Ensin istuin tuloaulassa ilmoittautumiseen pääsyä odottamassa. Siitä sitten nilkuttelin odotusaulaan odottelemaan lääkärin pakeille, joka passitti minut hetimmiten röntgeniin. Pitkät olivat käytävät tallustaa yksikseen aristavalla jalalla röngenin oven taakse odottamaan. Kun siellä sitten todettiin murtuma, en enää saanutkaan lähteä tallaamaan takaisin, vaan hoitaja kärräsi minut pyörätuolissa takaisin odotusaulaan lääkäriä odottamaan, joka pitkän odotusajan jälkeen totesi, että minun on mentävä jalan kipsaukseen. KIVAA, koskaan en ole vielä joutunut itsenäisesti pyörätuolilla ajelemaan, joten aluksi oli hieman haasteellista tulla sinuiksi uuden ajopelinsä kanssa.

 

Kipsauksessa hoitaja mukava ja avulias - sain jopa itse valita kipsin värin. Sen jälkeen vielä kerran röntgeniin. Sain kipsaajalta kyynärsauvat ja jumppaohjeet ja hänpä työnteli minut sitten takaisin odotusaulaan lääkärin ohjeita saamaan. JA TAAS odoteltiin pitkä tovi. Siinä alkoi tulla jo koti-ikävä, kun vessaankin olisi ollut kiva päästä ja jotain pientä ravintoakin nauttia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Diamond Peak